Bedste Trixie Fuglebad: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Fuglebade.dk » Alle guides » Fuglebad » Trixie Fuglebad

Du er landet på Fuglebade.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie fuglebad. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie fuglebad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Trixie Fuglebad til undulater og småfugle, transparent

2: Trixie Fuglebad til undulater og småfugle, transparent

Bedste pris: 44.95 hos Os Med Kæledyr

Badekar kantet transparentplasttil at hænge foran tremmernefarve: transparent Dette er ca. Mål da den er lidt svær at måle, men så kan du få en idé som størrelsen:Bred: 13-13,5cmHøjde: 15cmDybde: 14cmMen husk det er ca. Mål da den ikke er firkantet :-)… læs mere hos Os Med Kæledyr >>

Dyreste Trixie Fuglebad på listen er Trixie Fuglebad – Til Væg Montering – 400ml – 22x25x11cm – Grå fra Dyreverdenen med en pris på 145.00. Billigste udvalgte Fuglebad er Trixie Fuglebad til undulater og småfugle, transparent som du kan købe for 44.95 hos Os Med Kæledyr. Forskellen på de to priser er 100.05 kr. – de 2 Trixie Fuglebad vi har fundet koster i gennemsnit 94.98 kr.
Ovenstående Trixie Fuglebad data og priser er hentet fra 2 butikker (Dyreverdenen, Os Med Kæledyr). Alle Trixie Fuglebad tilbud er opdateret i dag 22-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fuglebad guides:

Fandt du ikke det rigtige Fuglebad blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fuglebad:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fuglebade.dk

Mere med Trixie:

Er du vild med Trixie, men Fuglebad var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Trixie: